Etuasiakas

Aktian Etuasiakkaana saat etuja hinnoittelussa, aktiivista talouden hoitoa ja henkilökohtaisia palveluita haluamassasi kanavassa.

Olet Aktian Etuasiakas kun sinulla on Aktiassa sekä käyttötili, että talletuksia ja/tai lainoja ja/tai rahastosijoituksia yhteensä vähintään 10 000 euron arvosta. Myös vakuutuskuoressa olevat sijoitukset huomioidaan. Näiden lisäksi sinulla on käytössäsi vähintään kolme Aktian palvelua seuraavilta osa-alueilta:

 • kuukausisäästäminen (rahasto-, vakuutus- ja ASP-säästäminen)
 • sijoitus (rahasto- tai vakuutuskuoressa oleva sijoitus)
 • talletus (määräaikaistalletus, säästötalletus, debentuurilaina tai korkosidonnainen vakuutus)
 • henkiturva (henkivakuutus, lainaturva, tilapäinen tai pysyvä työkyvyttömyysvakuutus)
 • luottokortti
 • verkkopankki
 • laina

Etuasiakkaan edut:

 • Päivittäiset pankkipalvelut 5€/kk
 • Kuukausisäästämisen merkintäpalkkiot -100%
 • Henkilökohtainen taloudellinen neuvoja
 • Alennuksia joistakin vakuutuksista
 

Haluatko keskustella Etuasiakkuudesta?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Päivittäiset pankkipalvelut

Saat kaikki tarpeelliset palvelut päivittäiseen talouden hoitamiseen: käyttötilit, säästötalletukset, yksi maksukortti
(Debit tai Debit/Credit), verkkopankki ja Mobiilipankki kiinteään kuukausihintaan 5 €/kk. Lisäksi saat toisen maksukortin (Aktia Digital Gold Credit) hintaan 2 €/kk.

Voit valita käyttöösi myös Platinum-kortin. Jos säästät kuukausittain Aktian rahastoihin, vakuutuksiin tai ASP-tilille vähintään 200 euroa kuukaudessa, tai jos sinulla on sijoituksia Aktian rahastoihin (sisältää myös vakuutuskuoressa olevat sijoitukset) vähintään 20 000 euron arvosta on Etuasiakaspaketin hinta Platinum-kortilla 10 €/kk. Muussa tapauksessa Etuasiakaspaketin hinta Platinum-kortilla on 15 €/kk.
Platinum-kortin normaalihinta on 15 €/kk.

Lisäetuja säästäjälle

Säästäminen kannattaa aina, varsinkin Etuasiakkaana. Säännölliselle rahasto- tai vakuutussäästäjälle tarjoamme merkinnät Aktian rahastoihin ilman merkintäpalkkiota.

Jos säästät kuukausittain vähintään 200 euroa Aktian rahastoihin, saat vielä lisäetuja korteista:

 • Saat halutessasi toisen kortin maksutta. Valittavanasi on joko Aktia Debit -kortti tai Aktia Digital Gold Credit -digitaalinen luottokortti.
 • Voit myös valita käyttöösi tasokkaan Aktia Platinum -kortin erikoishintaan 10 € /kk (norm. 15 euroa/kk), joka sisältää myös Etuasiakkuuden kuukausimaksun. Markkinoiden edullisimman luottokorttikoron lisäksi Aktia Platinum -kortti tuo käyttöösi laajan lounge-verkoston maailman lentokentillä sekä jatkuvan matkavakuutuksen.

 

Jatkuvat vakuutusalennukset

 • Henki- ja työkyvyttömyysvakuutus - 12 %.
 • Henkivakuutus pariedulla - 20 %.

Oma yhteyshenkilö

Saat henkilökohtaisen taloudellisen neuvojan, joka auttaa sinua muuttuvissa elämäntilanteissa ja taloutesi suurissa päätöksissä.

Asiakaspalvelu

Osaaminen
Asiakaspalveluhenkilökuntamme on erikoistunut päivittäisten pankkiasioiden hoitamiseen. Kun olet tunnistautunut verkkopankkitunnuksillasi puhelimitse, voit esimerkiksi tehdä muutoksia tileihin, tilata kortteja tai uusia talletuksia.

Aukioloaika
Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8–20 numerossa 010 247 010. Voit myös lähettää meille viestin verkkopankin viestitoiminnon kautta.

Samat edut perheenjäsenillesi

Aktian Etuasiakkaana voit halutessasi jakaa samat edut perheenjäsentesi kanssa. Perheenjäsenesi pääsee hyödyntämään samoja etuja kuin sinäkin, vaikka hän ei täyttäisi muita edellä mainittuja Etuasiakkuuden kriteerejä, jos hän säästää vähintään 100 euroa kuukaudessa joko Aktian rahastoon, säästövakuutukseen tai ASP-tilille tai jos hänellä on 10 000 euroa sijoitettuna rahastoihin tai säästövakuutukseen.

Näin myös perheenjäsenesi – esimerkiksi puolisosi, lapsesi tai vanhempasi – saa päivittäiset pankkiasiointipalvelut edulliseen 5 euron kuukausihintaan ja saman henkilökohtaisen taloudellisen neuvojan kuin sinulla. Jos haluat kutsua perheenjäseniäsi Aktian Etuasiakkaiksi, soita asiakaspalveluumme tai jätä meille yhteydenottopyyntö.


Etuasiakas esite

Etuasiakasohjelman yleiset ehdot